Akoestisch Trio

Erik Potters

Akoestisch Trio

Voor vele nog steeds bekent als Het Efteling Trio dat tussen 1991 en 2011 de basis was van zowat alle muzikale straat-acts aldaar.  

Met Saxofoon, Bastuba, Percussie, Banjo/gitaar en Zang zijn ze nog steeds actief, vol energie en enthousiasme.

In diverse theatrale uitdossingen zijn ze graag geziene gast bij o.a.

Festivals, Straattheater, Ontvangsten, Openingen, Winkelcentra, Pretparken etc. 

Het Basis Trio

Drie gezellige muzikale mannen trakteren u op een keur aan herkenbare liedjes in diverse muziekstijlen.

Ze spelen zonder geluidsversterking, wisselen regelmatig van speelplek en hebben een plezierige omgang met het publiek.  Hun aangename muziek is nooit te hard, altijd verrassend, verfrissend en zeer veelzijdig.  De schitterende jaren ’30 kostuums maken het geheel compleet.

Leuk om te zien en heerlijk om naar te luisteren. 

Muziek-act door professionals met een enorme muzikale bagage. Door hun ervaring, veelzijdigheid en vakmanschap kunnen ze zich aanpassen aan iedere situatie waar akoestische muziek op zijn plaats is.

Costumering Jaren ’30 kostuums,     (Denk aan Kruimeltje, Oliver Twist, Straatschoffies, Pietje Bell)

Repertoire Swing-jazz, Retro-pop, Licht-klassiek, Evergreens, Latijns-Amerikaans, Meezingers, Vrolijke marsjes en Slapstick. Zowel instrumentaal als vocaal 

Doldwaze Fanfare Trio

Onder bezielende leiding van de tuba-tambourmêtre gaat deze fanfare z’n eigenwijze weg.

Tijdens deze muzikale tocht gebeuren de meest onverwachte dingen waarmee het publiek maar ook de fanfareleden zelf steeds op het verkeerde been worden gezet. Liedjes worden op verbazingwekkende wijze omgetoverd tot fanfaremarsen en andersom. De traditionele fanfaremarsen vormen de rode draad tussen muzikale hoogstandjes en absurde gekkigheid.

Bijzonder om te horen en te zien. Gezond voor de lachspieren.

Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en veel interactie met het publiek. Met fanfaremarsen kunnen ze een gezelschap van de ene naar de andere plek laten marcheren. De fanfare zal hierbij menigeen op het verkeerde been zetten, muziekliefhebbers verbazen en lachspieren laten schudden.

Repertoire; Fanfaremarsen, Swingmarsen, Popmarsen, Kinderliedjesmarsen, Kerstmarsen, Walsjes en alle andere populaire genres.

Kleding Fanfarekostuums

Klassiek met een knipoog

Drie excentrieke heren bewandelen het klassieke pad, doch raken geregeld van dat padje af. Met onvoorspelbare bochten en onverklaarbare uitstapjes bewegen zij zich van swingende klassieke thema’s naar genres waarmee zij hun tijd ver vooruit zijn. Dit improviserend muziektheatergezelschap zal menig toehoorder weten te verrassen, de doorgewinterde muziekliefhebber in verwarring achterlaten, en eenieders lachspieren tot oncontroleerbare bewegingen verleiden. 

Leuk om te zien, en prettig om te horen.

Drie heren spelen beroemde thema’s uit de klassieke muziek maar laten deze geregeld ontsporen in improvisaties, waarbij ze uitstapjes maken naar diverse muziekstijlen zoals jazz, reggae en pop. Uiterst beleefd weten ze elkaar echter steeds weer op het klassieke pad terug te brengen.

Costumering;   Lakeikostuums met verwilderde pruiken.

Repertoire;     Bekende melodieën van o.a. Mozart, Bach, Ravel, Chopin, Tsjaikovski, Strauss en Beethoven. Zoals daar zijn The Second Waltz, Thema uit het Zwanenmeer, Humoresque, de Danse Macabre, de Habanera, de Turkse Mars, Die Fledermaus en nog veel meer.

3 Koekenbakkers

Dit trio zal hun publiek trakteren op ongelofelijke lariekoek van eigen deeg en kletskoek van de bovenste plank. Met knotsgekke muziek zijn ze op zoek naar nieuwe leden, nog meer koekenbakkers dus. Ze swingen de koekenpan uit met hun uitgebreid repertoire van jazz tot pop, klassiekers, kinderliedjes, latijn-Amerikaans, meezingers etc…

Het geheel wordt opgediend met een gezonde dosis onvoorspelbare humor, waarbij de interactie met passanten voor de nodige hilariteit zal zorgen. Hierbij zullen ze muziekliefhebbers verbazen met hun muzikaliteit.

Muzikaal straattheater om van te smullen.

Het gezelschap begeeft zich graag tussen de mensen, zeker als het druk is en er gegeten wordt. 

Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en met veel interactie met het publiek. 

Costumering;    Bakkerskostuums

Repertoire;     Koddige liedjes aangevuld met muziek van alle tijden zoals; 

Swing/jazzy, Retro-pop, Meezingers, Marsjes etc….

Matrozen

Drie muzikale zeerotten laten u van muzikale uitspattingen genieten die ze leerden op de grote vaart. Geen van de zeven wereldzeeën gaat ze te hoog. Dein met ze mee op de woelige baren!

Louter zeemansliederen? Welnee… net zo makkelijk passeren Latin, Retro-pop, Jazz en zelfs Klassieke muziek de revue. Het muzikale vakmanschap is doorspekt met een gezonde dosis humor.

Aan lagerwal of het schip in, deze vrolijke matrozen gaan voor uw gezelschap maar al te graag voor anker!

Het gezelschap begeeft zich graag tussen de mensen, zeker als het druk is. Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en interactie. Ze laten de passanten genieten van muziek uit de hele wereld

Ahoi!

Costumering; Rood met gele matrozenpakken

Repertoire;  Zeemansliederen, Meezingers, Jazz/Swing, Latijns-Amerikaans, Klassiek, Retro-pop, Chansons. 

Dickens Trio 

De hartverwarmende verhalen van Charles Dickens met Scrooge en Oliver Twist herleven bij het zien en horen van dit drietal met zijn warme winterse klanken, Kerstmuziek van alle tijden, traditioneel zowel als modern. Lyrisch instrumentaal gespeeld en betoverend gezongen. 

Geniet van het heerlijke kerstgevoel.

Sfeervolle muziek-act met mooie kerstmuziek. Met de traditionele thema’s wordt op prettige wijze een bijzonder kerstgevoel opgeroepen.

Costumering;    Dickens kostuums

Repertoire;      Heel veel kerstliedjes gecombineerd met klassieke en moderne muziek die helemaal in kerstsfeer is.

Kerstmannen Trio

Een gezellig kerstgevoel. In traditionele kerstkleding, met een enorm groot kerstrepertoire zullen ‘de zonen van de Kerstman’ een heerlijke kerstsfeer creëren.

Geniet van dit drietal met zijn warme winterse klanken, kerstmuziek van alle tijden, traditioneel zowel als modern. Lyrisch instrumentaal gespeeld en betoverend gezongen. 

Vrolijke muziek-act met mooie kerstmuziek, ook de traditionele klassieke thema’s geven een bijzonder prettig kerstgevoel.

Costumering;    Kerstman kostuums

Repertoire;      Heel veel kerstliedjes gecombineerd met klassieke en moderne muziek die helemaal in kerstsfeer is.