Coaching

Erik Potters

Coaching

“Les geven is toch niets voor mij” zei Erik tot een aantal jaren terug. “Maar sinds ik ermee begonnen ben,  zou ik ’t voor geen goud meer willen missen. Wat is het mooi om kennis en ervaringen te delen en wat geeft het een heerlijk gevoel om te ervaren hoe mensen daarvan genieten terwijl het hun eigenwaarde en zelfvertrouwen stimuleert”

Sinds 2010 kwam het les geven en muzikaal coachen toch op z’n pad en is er een mooie nieuwe levensinvulling bij gekomen.

Particulier / Privé

Drums, percussie & bastuba zijn de instrumenten waarop Erik les mag en kan geven, helaas is ’t hem qua tijd niet altijd gegeven om dit wekelijks te doen maar meestal kan hij in enkele sessies u weer op de rit krijgen of naar een goede collega docent doorverwijzen.

Band coaching

Een muzikaal duwtje in de rug nodig? of… een nieuw bandje opzetten?

Naast muzikale kennis en ideeën kan Erik u motiverende en mentale ondersteuning te geven.

Of het nu gaat om Jazz, Pop, Carnaval, Fanfare of wat dan ook…..

Niet muzikaal

Regelmatig vertellen mensen dat ze niet muzikaal zijn, vaak is deze vorm van creativiteit onderdrukt in ’t verleden. In veel gevallen weet Erik middels muziek dit los te krijgen, vertrouwen te geven en gaat er een wereld voor ze open.

Ook is het mogelijk dat hij ze door verwijst naar een geschikte therapeut, Erik blijft tenslotte muzikant.

Beperking

Voor mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking kan muziek naast een mooie uitlaatklep ook een gevoel van trots en eigenwaarde geven, op die momenten speelt de beperking geen rol maar zijn ze samen een.

Erik werkt wekelijks een aantal uren bij Robert Coppes Stichting in Vught (visueel beperkten) en werkte bij A.S.V.Z. Vincencius te Udenhout (verstandelijk beperkten).

Erik vertelde;

“In vele gevallen stop ik er geen kennis in maar haal ik er uit wat er in zit.”

mooi toch!