Meer Trio’s

Erik Potters

Meer Trio’s

Diverse varianten van “Het Akoestisch Trio”

Uiteraard zijn combinaties van de acts mogelijk of kan in overleg een aangepaste variant voor uw gelegenheid worden ontwikkeld. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fanfare Trio, Doldwaze fanfare act

Fanfare der Geweldigenoten

Doldwaze fanfare act

Liedjes worden omgetoverd tot fanfaremarsen waarmee ze met het gezelschap van de ene naar de andere plek kunnen marcheren. Deze fanfare zal hierbij menigeen op het verkeerde been zetten, muziekliefhebbers doen verbazen en lachspieren laten schudden.

Klik hier voor een filmpje van het optreden in de BZT Show (december 2016).

Orchestra Parrucca

Orchestra Parrucca

Parodie op ’n klassiek orkest

Uiterst beleefd gezelschap dat met onverklaarbare stapjes en onvoorspelbare bochten vrolijk klinkende klassieke deuntjes afwisselt met muziekvormen die hun tijd ver vooruit zijn.

De Koddige Koekenbakkers

De Koddige Koekenbakkers

Komische muzikale straattheater act.

Met knotsgekke muziek zijn ze op zoek naar nieuwe leden… nog meer koekenbakkers dus! Verder trakteren zij het publiek op ongelofelijke lariekoek van eigen deeg. Ze zijn een graag geziene gast bij festivals waarbij eten centraal staat.

De scheepsmaatjes

De scheepsmaatjes

Vrolijke matrozen

Drie stoere zeebonken laten u van muzikale uitspattingen genieten die ze leerden op de grote vaart. Geen van de zeven wereldzeeën die ze bevaren gaat ze te hoog. Aan lager wal of het schip in, deze vrolijke matrozen gaan voor uw gezelschap maar al te graag voor anker!

De Vereeniging van de Wijkof

De Vereeniging van de Wijkof

Interactieve felicitatie-act

Wij komen overal feliciteren.” Onder het genot van kostelijke muziek komt deze ernstig gedateerde vereniging u feliciteren met…. wat u maar wilt.. een komische act die alle verbazing te boven gaat.

Het Dickens Trio

Het Dickens Trio

Kerstsfeer

Hartverwarmende Charles Dickensverhalen als Scrooge, David Copperfield en Oliver Twist herleven bij het zien en horen van “Het Dickens Trio” met haar warme winterse klanken, ‘n heerlijk kerstgevoel oproepend.

Klik hier voor een filmpje met een spontane dirigent.

We Wish You’s

We Wish You’s

Kerstsfeer

Een heerlijk kerstgevoel valt u ten deel als deze ‘zonen van de Kerstman’ in traditionele kerstkleding, met een enorm kerstrepertoire, u in de muzikale watten leggen met warme winterse klanken.