Werkwijze Trio

Werkwijze Trio

Zo gaan wij te werk.

 

Persoonlijkheid

Het is jullie feest, je bepaalt zelf of je wilt (mee)zingen, dansen, lekker kletsen maar heeft je feest ‘n extra boost nodig dan geven we die. Heeft u verzoekjes laat het ons dan (evt. vooraf het optreden) weten, ook wij vinden het leuk als we eraan kunnen voldoen.

 

Professionaliteit

De muziek is ons leven, we hebben veel ervaring, zien er netjes uit, zijn op tijd en hebben de papieren in orde. We werken hard want ons vak is ook onze passie, iets wat we het liefste doen.

 

Geluidsniveau

Wij zorgen dat we goed te horen zijn maar houden in de gaten dat u met elkaar kan praten, we houden rekening met de akoestiek van de ruimte en indien nodig versterken we ons ietsje uit. Zo doseren we ons volume en aanwezigheid.

 

Speelplek

Omdat wij zijn niet gebonden zijn aan een vast podium, ‘n klein bandje zijn, en en ons makkelijk kunnen verplaatsen kunnen we tijdens onze optredens regelmatig van plek wisselen, zo kunnen we bijvoorbeeld ineens tussen de gasten staan, bij een tafel, op de dansvloer of in ‘n polonaise.

 

Respect

We maken graag geintjes maar zullen iedereen in z’n waarde laten, voor ons is iedereen gelijk, ouderen, kinderen, wijzelf, mensen met ‘n beperking etc…

 

Smaak

Ieder heeft zo z’n voorkeur, wij houden ervan om de blijvertjes, bekende herkenbare liedjes uit diverse muziekstijlen te spelen, dit doen wij op onze eigen(wijze) ambachtelijke manier en met ons akoestische geluid, korte hits en eendagsvliegen laten we aan ons neus voorbij gaan.

 

Familiair

Kenden jullie deze muzikanten persoonlijk? is een vraag die de gasten regelmatig aan elkaar stellen. Door onze ervaring, mensenkennis en omgang met ons publiek komt dit vaak zo over, dit vinden we zelf ook heel leuk.

 

Acts

Tijdens onze theatrale acts blijven we in onze rol, kledij en repertoirekeuze is geheel afgestemd op de act.

 

Zo doen wij dat dus.