Zo doen we dat

Erik Potters

Zo doen we dat

Zo gaan wij te werk.

Persoonlijkheid

Wij kunnen u adviseren welk programma of act het best bij uw gelegenheid past, u bepaalt wat u wilt boeken. 

Bij de luisterprogramma’s is het wenselijk dat de publieksopstelling gericht is naar de artiest en dat er tijdens de voorstelling geen onnodige afleiding is middels horecabediening e.d., dit lijdt erg af en zorgt voor onrust en dat is zonde. 

Bij de muziek programma bepaalt u zelf of je wilt (mee)zingen, dansen, lekker kletsen maar heeft het feest ’n extra boost nodig dan geven we die. 

Heeft u verzoekjes laat het ons dan (evt. vooraf het optreden) weten, ook wij vinden het leuk als we eraan kunnen voldoen.

Professionaliteit 

De muziek is ons leven, we hebben veel ervaring, zien er netjes uit, zijn op tijd en hebben de papieren in orde. We werken hard want ons vak is ook onze passie, iets wat we het liefste doen.

Geluidsniveau

Wij zorgen dat we goed te horen en duidelijk verstaanbaar zijn, we houden rekening met de akoestiek van de ruimte en indien nodig versterken we ons ietsje uit. Zo doseren we ons volume en aanwezigheid.

Speelplek

Bij de muziekprogramma’s zijn wij niet gebonden zijn aan een vast podium, als klein bandje kunnen we tijdens onze optredens regelmatig van plek wisselen, zo kunnen we bijvoorbeeld ineens tussen de gasten staan, bij een tafel, op de dansvloer of in ’n polonaise.

Respect

We maken graag geintjes maar zullen iedereen in z’n waarde laten, voor ons is iedereen gelijk, ouderen, kinderen, wijzelf, mensen met ’n beperking etc…

Smaak

Ieder heeft zo z’n voorkeur, wij houden ervan om de blijvertjes, bekende herkenbare liedjes uit diverse muziekstijlen te spelen, dit doen wij op onze eigen(wijze) ambachtelijke manier en met ons semi-akoestische geluid, korte hits en eendagsvliegen laten we aan ons neus voorbij gaan.

Familiair 

Kenden jullie deze muzikanten persoonlijk? is een vraag die de gasten regelmatig aan elkaar stellen. Door onze ervaring, mensenkennis en omgang met ons publiek komt dit vaak zo over, dit vinden we zelf ook heel leuk.

Theatrale acts

Tijdens onze theatrale acts blijven we in onze rol, kledij en repertoirekeuze is geheel afgestemd op de act.

Zo doen wij dat dus.